Daniel Ricciardo: “Deze is voor Jules Bianchi”

Daniel Ricciardo - Jules BianchiRed Bull Racing coureur Daniel Ricciardo draagt zijn overwinning op aan Jules Bianchi. De laatste overwinning van Ricciardo is al weer twee jaar geleden, hij geeft aan dat het een lange twee jaar waren waarin veel is gebeurd. Ricciardo had gehoopt eerder een overwinning te kunnen pakken om deze op te dragen aan zijn vriend Jules Bianchi.

Ricciardo: “Het was een “life changing moment”, het verlies van een concurrent maar ook een vriend. Het was moeilijk om door te gaan en ik had gehoopt eerder te kunnen winnen dan dat ik vandaag gedaan heb. Sinds die dag ben ik veranderd als mens en waardeer ik de positie waarin ik verkeer alleen maar meer. Deze is echt voor hem!”

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *