Force India bevestigd vertrek van Hülkenberg

Nico Hülkenberg - Force IndiaNico Hülkenberg zal gedurende de Grand Prix van Abu Dhabi zijn laatste race voor Force India rijden. Dat heeft teambaas Vijay Mallya zojuist bevestigd. Eerder wisten we al te melden dat Hülkenberg hoogstwaarschijnlijk de overstap naar Renault gaat maken.

Force India bevestigde vandaag dat Hülkenberg een andere weg gaat bewandelen.  “Iedereen binnen Force India wenst Nico het beste nu hij een ander pad in de Formule 1 gaat bewandelen. Na vijf jaar bij ons team te zijn is Nico een goede vriend geworden en hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van het team. Hij is een geweldige coureur, die meer punten heeft behaald voor Force India dan wie dan ook. We zullen hem gaan missen en respecteren zijn besluit om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het zou niet juist zijn om hem deze mogelijkheid tegen te houden.”

Hülkenberg was in het bezit van een doorlopend contract bij Force India en was al bevestigd door Force India als coureur voor 2017. Eerder werd ook teamgenoot Sergio Perez in verband gebracht met Renault maar Perez gaf de voorkeur aan een langer verblijf bij Force India.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *