Hamilton zal de waarheid boven tafel brengen

Leiws Hamilton & Nico RosbergBegin dit jaar vonden er wijzigingen plaats rondom de crews van de Mercedes-coureurs. Er vonden diverse wisselingen plaats rond Nico Rosberg en Lewis Hamilton o.a. die van het omwisselen van de belangrijkste monteur. Hamilton heeft echter aangegeven dat er meer achter deze wissel zit.

Rosberg was wel te spreken over de wijzigingen bij Mercedes. “We vechteb al drie jaar om overwinningen en wereldtitels. Het is dan ook logisch dat beide kanten van de garage uit elkaar groeien. Dat is niet goed voor de prestaties als team. Je wilt een goede sfeer in de garagebox en alle neuzen dezelfde kant op. Daarom is ervoor gekozen om de boel wat om te gooien.”

Hamilton is een stuk kritischer over de keuze van zijn werkgever. “Ik ben benieuwd welke uitleg ze jou gegeven hebben”, zei hij zich tegen zijn teamgenoot. “Over tien jaar zullen jullie mijn boek moeten kopen om te weten te komen wat er precies is gebeurd. Het wordt zeker een interessant verhaal.”

We zullen dus nog even moeten wachten tot de waarheid boven tafel komt, maar de vermoedens dat er meer achter de wisselingen zit waren er al.

Reacties