Alle ingrediënten voor vuurwerk tijdens de persconferentie

F1 perconferentie MexicoAlle ingrediënten voor vuurwerk tijdens de persconferentie zijn aanwezig. De FIA heeft de namen voor de persconferenties voor de Grand Prix van Brazilië bekend gemaakt. Zoals altijd is het op donderdag de beurt aan de rijders en op vrijdag die van de teambazen, al is er voor deze keer een extra toevoeging. Niemand minder dan Charlie Whiting zal plaats nemen naast de coureurs.

Na aanleiding van de laatste race in Mexico zijn er heel wat vraagtekens opgedoken. Lewis Hamilton sneed in de eerste ronde de eerste bocht af en werd niet bestraft, Max Verstappen kreeg echter voor het zelfde vergrijp wel een tijdstraf. De Nederlander weigerde nadat hij rechtdoor schoot zijn positie op te geven aan Sebastian Vettel. Dit tot ongenoegen van Vettel die ook nog een niet zo vriendelijke boodschap had aan het adres van de FIA-wedstrijddirecteur, Charlie Whiting.

Max Verstappen en Sebastian Vettel zullen bij de aanwezige coureurs zijn evenals Nico Rosberg, Lewis Hamilton Felipe Massa en Daniel Ricciardo. De persconferentie begint om 14.00 uur Nederlandse tijd.

Vrijdag is het de beurt aan Paul Hembery (Pirelli), Maurizio Arrivabene (Ferrari), Christian Horner (Red Bull Racing), Günther Steiner (Haas F1), Monisha Kaltenborn (Sauber) en Frederic Vasseur (Renault). Die persconferentie begint om 19.00 uur Nederlandse tijd.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *