Lewis Hamilton: “Ik ben de eerste coureur”

Lewis Hamilton engine failureLewis Hamilton had afgelopen weekend te maken met de pechduivel en viel in leidende positie uit. Door zijn uitval zag hij het gat met teamgenoot Nico Rosberg oplopen tot een verschil van 23 punten.

Grandprix247 tekent op uit de mond van Hamilton: “Voor Mercedes ben ik de eerste coureur, het is dus logisch dat ik na een dergelijk voorval wil weten wat er is gebeurd en hoe we het in de toekomst kunnen voorkomen.”

“Voor nu is mijn grootste zorg dat ik nog twee motoren heb die het vijf races moeten volhouden. Ik zal er alles aan doen om de resterende races uit te kunnen rijden. Als dat betekend dat ik een vrijet raining moet overslaan dan zal ik dat doen. ”  vervolgt de regerend wereldkampioen.

Mercedes team baas Toto Wolff verteld verder over de situatie: “We hebben voor Lewis twee motoren over, één waar al drie races mee zijn gereden en een volledig nieuwe. We aan elke steen omdraaien om ze te controleren voor de volgende races. Dit doen we uiteraard normaal ook al, we zijn stipt in de manier waarop we alle kleine onderdelen controleren . ”

Toto Wolff vult aan: “Maar een vrije training missen zal heel zijn weekend schaden. We willen het weekend dus aanvangen met een betrouwbare situatie.”

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *