Lewis Hamilton loopt weg bij persconferentie Mercedes

Lewis Hamilton met telefoonLewis Hamilton ligt onder voor van een deel van de voornamelijk Britse media. Hamilton liep eerder deze middag weg op een persconferentie in de hospitality-unit van Mercedes.

Donderdag tijdens de persconferentie van de FIA was Hamilton voornamelijk met zijn telefoon aan het spelen en maakte enkele Snapchats. Hier hadden de media moeite mij en zij vonden dit respect loos. Hamilton vind echter de manier waarop de journalisten verslag over hem hebben gedaan respectloos. Op Twitter verdedigde hij zich eerder al en bood zijn excuses aan.

Vanmiddag na de FIA-persconferentie na aanleiding van de kwalificatie mocht de Brit nog naar de persconferentie van Mercedes. Dit is ieder race weekend het geval en daar zijn zowel Hamilton als Rosberg doorgaans tien minuten vragen aan het beantwoorden. Hamilton nam tijdens deze conferentie kort het woord en benadrukte dat een paar mensen het voor de rest van de journalisten hadden verpest. Hamilton liet weten dat hij de kritiek op zijn gedrag tijdens de persconferentie respectloos vond en stapte vervolgens op.

“Ik ben niet van plan om nog vaak voor dit soort dingen aan te schuiven. Sorry jongens en geniet van de rest van het weekend”,  liet hij verder nog weten.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *