Max en Daniel in Kaido racer door Tokio

Max Verstappen en Daniel Ricciardo in Tokio - Kaido racerRed Bul Racing coureurs Max Verstappen en Daniel Ricciardo zijn deze week alweer in Tokio. De heren hebben al een bezoekje gebracht aan het hoofdkantoor van Red Bull Japan. Daarna zijn Max en Daniel door de stad gaan rijden in een Kaido Racer. Een typisch Japanse auto.

De auto is een handgemaakte low-rider. Buiten het hoofdkantoor van Red Bull verteld de eigenaar alles over zijn Kaido Racer en laat zien hoe deze bestuurd moet worden. Daarna zijn Verstappen en Ricciardo er de straat mee op gegaan en reden door de  de bekende wijk Shibuya over het beroemde kruispunt. De aandacht van de Japanners was enorm!

Daniel: “Het is erg cool. En laag! Bij elke hobbel ben ik bang, maar het is echt leuk en met wat lekkere beats heb ik het gevoel dat we de trend zetten. Er wordt veel naar ons gekeken en de dames vinden het te gek.”

Max voegde daar aan toe: “Ik ben vandaag niet de bestuurder. Ik laat Daniel rijden aangezien ik liever de passagier ben. Iedereen kijkt naar ons in deze auto, met een mooie kleur. Ik bedoel, oranje, dat is altijd goed!” Verstappen heeft al eens eerder aangegeven niet zo graag deel te nemen aan het verkeer.

De eigenaar heeft de auto inmiddels weer heelhuids terug gekregen.  Max vertrok vervolgens met de Bullet Train naar Suzuka, Daniel blijft echter nog een nacht in de hoofdstad.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *