Richard Verschoor vervolgd zijn carrière in de Formule Renault 2.0

Richard VerschoorVandaag is bekend geworden dat Richard Verschoor zijn carrière zal voortzetten in de Formule Renault 2.0. Verschoor zal hier uitkomen voor het team van MP Motorsport. De pas 16 jarige Nederlander reed in 2016 ook al met succes voor het team van MP Motorsport in de Formule 4. De Amerikaan Neil Verhagen, eveneens onderdeel van het Red Bull junior programma wordt de teamgenoot van Verschoor.

“Formule 4 met MP en de KNAF is echt een goede beslissing geweest voor mijn debuutseizoen in de autosport. Ik heb me geweldig in de kijker gereden. Het was daarom snel duidelijk wat ik in 2017 ging doen. In overleg met Red Bull heb ik opnieuw gekozen voor MP. Ik heb veel vertrouwen in het team en daarom kijk ik ook uit naar het komend seizoen. Ik heb deze winter genoeg testkilometers gemaakt in de Formule Renault-auto. Het doel is opnieuw om te winnen, al besef ik wel dat het nu dubbel lastig wordt tegen jongens die in hun tweede of derde seizoen Formule Renault zitten.”

Chasing my dreams!!!! 💯 ‼️2017 with MP Motorsport in the FR2.0 Eurocup!‼️ #MPMotorsport #Redbulljuniorteam #FormulaRenault #KTF

Een foto die is geplaatst door Richard Verschoor (@richardverschoor) op

Reacties