Sebastien Loeb ook in 2017 actief in rallycross

Sebastien LoebSebastien Loeb heeft laten weten steeds meer plezier te beleven in het wereldkampioenschap rallycross. De negenvoudig rally kampioen gaat ook deelnemen aan Dakar maar wilt daarnaast ook actief blijven in het wk rallycross.

Loeb geeft aan graag bij Team Peugeot-Hansen te wil blijven met de Peugeot 208. Vorige week behaalde hij zijn eerste overwinning en geeft aan ook steeds meer plezier in het kampioenschap te beleven.

“Ik voelde me heel goed in de wagen, dus het ziet er goed uit voor volgend jaar”, zegt Loeb, die daarmee aangeeft bij het team te willen blijven. “In het begin was het een moeilijke wagen om mee te rijden, vergeleken met een rallywagen door onder andere het extra vermogen. Ik heb nu geleerd dat je er ook een gemakkelijke wagen van kan maken. Daarom zijn we nu sneller. De wagen ligt me nu beter. Nu we hebben bewezen dat we kunnen winnen, hoop ik dat we dit jaar nog een zege kunnen pakken. Waarom niet? Een aantal races geleden hadden we het gevoel dat we niet konden winnen, maar sinds Barcelona is dat verbeterd”, aldus Loeb.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *