Vettel appte Verstappen na afloop van de Grand Prix van Brazilië

Sebastian Vettel & Max VerstappenDe strijdt tussen Sebastian Vettel en Max Verstappen is losgebarsten. Samen met Kimi Raikkonen rijden de heren om de vierde plaats in het kampioenschap. De strijdt tussen Verstappen en de Ferrari coureurs loopt soms hoog op en de heren zijn niet altijd blij met elkaar, zo ook niet in Brazilië getuigen de radio boodschap van Vettel.

Zo liet de Duitser tijdens de Grand Prix weten dat de manier waarop hij werd ingehaald door Verstappen ‘niet correct’ vond. In Abu Dhabi was Vettel echter een stuk milder over de Nederlander. “Ik weet niet of het tegenwoordig nog zo is, maar wat Max en ik besproken hebben is tussen ons. Ik kan wel zeggen dat ik de beelden van de race in Brazilië heb teruggekeken en het is duidelijk dat Max een geweldige race heeft gereden.”

“Net na de race was ik niet blij want ik had na de laatste Safety Car-periode als doel om voor het podium te gaan. Ik hoefde ook nog maar twee auto’s in te halen, helaas kostte het me grote moeite om vooruit te komen. Ik vind het daarom knap dat Max vanuit de achterhoede nog een podiumplek heeft weten te behalen.”

Zondag staat de laatste race van 2016 op het programma, de Grand Prix van Abu Dhabi.

Reacties